Bölgeciliğe değil, Kırıkkale'ye talibim

Bölgeciliğe değil, Kırıkkale

Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde görevli Doç. Dr. İsa Eliri, Millî ve manevî değerlerine sıkı sıkıya bağlı şehrimizde şu veya bu bölgenin değil, tüm Kırıkkale'nin, Kırıkkalelinin adayıyım” dedi.

KIRIKKALE BÖLGECİLİK İLLETİNDEN KURTULMALI

Gazetemiz Köşe Yazarı Habilhan Pehlivanlı’ya, adaylık sürecine dair özel açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. İsa Eliri, Kırıkkale’nin özellikle yerel yönetimde en çok kaybettiği noktanın bölgecilik ve kısır çekişmeler olduğunu ifade ederek, “İlk amacım güzel şehrimizin bölgecilik illetinden kurtulması için mücadele etmek olacaktır” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Ülkemizin içinden geçtiği sürecin sıkıntılarına da değinen Eliri, “Bugün vatanımızın, milletimizin ve davamızın her zamankinden daha fazla birliğe kenetlenmeye ve devletimizin üniter yapısını muhafaza ve idamesi için bütünlüğe bir olmaya ihtiyacı olduğu kritik bir dönemden daha geçmekteyiz. Şahsım ve bizim gibi düşünen insanların çoğunlukta olduğu camiamız hiçbir oyunun bozgunun ve parçalanmanın yanında olmayacak, oyunlara gelmeyecektir. Bu ülkeye ve bu şehre, milletimize ve hemşerilerimize ibadet edercesine hizmet edenlere şükranlarımı sunuyorum. Ancak devletin bünyesinde millete en yakın yer olan bu makamlarda oturup da kaynakları doğru ve sağlıklı yerlere kullanmayarak yandaşlara, belli zihniyet ve zümrelere peşkeş çekenlere de, har vurup harman savurarak israf edenlere de karşı olduğumuzu ve onlarla hesabımız olduğunu ifade etmek istiyorum” diye konuştu,

HEMŞERİ DERNEKLERİ, İŞİ YANLIŞ ANLIYOR

Kırıkkale’nin ve Kırıkkalelinin en büyük sıkıntısının hemşeri derneklerinin birçoğunun, asli vazifelerinden uzaklaşarak, içinde bulundukları dernekleri siyasallaştırma ve bu bilinci kentlilik bilincinin de üstünde tutarak “bölgecilik” illetine bulaştırmaları olduğuna vurgu yapan Eliri şöyle konuştu; “Hepimizin bildiği gibi yerel yönetimler halka hizmetin en muteber olduğu ve yansımasının o bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından direkt olarak hissedildiği yegâne hizmet noktalarıdır. Kırıkkaleli hemşerilerimiz gelir seviyesi yüksek, yaşam standardının üst seviyelerde olduğu, işsizlik geçim sorunlarıyla değil, sanayisi, kültürel alt yapısı, teşvikleriyle projeleriyle, göç alan istihdam yaratan, bulunduğu coğrafyada yıldızı parlayan, modern, teknolojik ve sosyal belediyecilik anlayışıyla bölge illeri, hatta yanı başımızdaki başkenti kıskandıracak bir yönetim anlayışına ihtiyacı vardır. İşte biz bu anlayışla Kırıkkale’ye talibiz.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız